Norlandia Päiväkodit

Ensimmäinen Norlandia päiväkoti perustettiin Espoon Leppävaaraan vuonna 1994. Vuonna 2014 liittyimme osaksi kansainvälistä Norlandia Preschool perhettä, johon kuuluu päiväkoteja pohjoismaissa sekä Hollannissa, Puolassa ja Saksassa.

Vuosien varrella olemme kasvannet ja toimimmekin nykyään yli 40 kunnassa ja meillä on 80 yksikköä. Työllistämme yli 750 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Vastuullamme on yli 3700 lapsen hoito, leikki ja varhaiskasvatus. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Meillä on oma keittiö Jyväskylässä, Sipoossa ja Kempeleessä.

Panostamme laatuun ja se näkyy kaikessa toiminnassamme. Laadukas asiakaskokemus on meille tärkeä. Kehityksen keskiössä on lapsi ja hänen hyvä arkensa.

Norlandia-päiväkodissa päivämme täyttyvät

  • Innostavista hetkistä
  • Naurusta
  • Hyvistä ystävistä
  • Ihmettelystä ja kummastelusta
  • Oppimisen ilosta

Pedagogiset kulmakivemme ovat:

Yksilöllisyys

Kasvatamme lapsia yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Luomme tavoitteita ja toimintatapoja yhdessä vanhempien kanssa.

Turvallisuus

Oppiminen ja leikki ovat hauskaa, kun lapsella on turvallinen olo. Omahoitaja vastaa lapsen henkisestä ja fyysisestä turvallisuudesta.

Sensitiivisyys

Havaitsemme lapsen aloitteet ja reaktiot ja vastaamme niihin lapsen toimintaa tukevalla tavalla.

Sitoutuneisuus

Huolehdimme, että sekä vapaa että ohjattu toimintamme ovat lapselle merkittäviä ja tärkeitä. Meille on tärkeää, että lapsen osallisuus ja hyvä motivaatio toteutuvat.

Aktiivinen oppiminen

Luomme lapselle oppimisympäristön, jossa hän saa hyviä kokemuksia omien taitojensa kehittymisestä sekä toimimisesta yhdessä muiden lasten kanssa.