Huoltajien kanssa tehtävä yhteistyö

Yhteistyö huoltajien kanssa on meille tärkeää.

Norlandian Päiväkodeissa panostetaan hyvään päiväkodin aloitukseen, Norlandia Starttiin. Hoidon alkaessa muodostamme kuvaa lapsesta ja perheen tavoista ja toiveista yhteisessä alkukeskustelussa vanhempien kanssa. Huolehdimme, että lapsi kokee olonsa turvalliseksi ja tuntee liittyvänsä osaksi ryhmäänsä. Lapsen omahoitaja on perheen tukena ja apuna päiväkodin turvallisessa aloituksessa.

Jokaiselle lapselle laaditaan päiväkodeissamme oma varhaiskasvatussuunnitelma. Varhaiskasvatussuunnitelma laaditaan yhdessä keskustelussa lapsen vanhempien kanssa. Kunkin lapsen kiinnostuksen kohteet, tarpeet ja toiveet ovat lähtökohtana, kun lapsiryhmän toimintaa suunnitellaan.

Norlandia Päiväkodeissa järjestetään säännöllisesti vuorovaikutteisia, huoltajia osallistavia vanhempainiltoja sekä juhlia ja tapahtumia, joihin koko perhe on tervetullut. Isovanhemmat tai lapselle muut tärkeät aikuiset kutsutaan vuosittain vierailulle jokaiseen päiväkotiimme. Nämä ovat tärkeitä tapahtumia lapsille.

Jatkuva asiakaspalaute on meille tärkeää vuosittaisen asiakastyytyväisyyskyselymme ohella. Asiakastyytyväisyyskyselyn ja palautteiden tulokset hyödynnetään aktiivisesti, kun kehitämme toimintaamme.