Kuvia Aurinkosaaren arjesta, hyppää mukaan!

Tule mukaan seuraamaan millaista on arki Aurinkosaaressa :)

 

Aurinkosaaressa retkeilemme paljon. Lähimaastosta löytyy mitä ihmeellisempiä paikkoja, joita käymme yhdessä lasten kanssa tutkimassa ja ihailemassa.

 

 

Leikille annetaan runsaasti aikaa päiväkodin arjessa. On ilo seurata, mitä kaikkea lapset keksivätkään kun mielikuvitukselle ja lasten ideoille annetaan tilaa.

 

 

Aurinkosaaressa vietämme paljon aikaa luonnossa ja retkeilemme lähimetsässä. Päiväkodin porttien ulkopuolelta avautuu upea järvimaisema.

 

Retkillä lapset ovat saaneet ottaa omia luontokuvia, joita olemme ihailleet yhdessä. Tämän kuvan takana oli ajatus siitä, mikä metsässä tuottaa lapselle iloa.

 

KEVÄT 2019

 

 Kevät saapuu ja sen myötä myös kuraleikit!

 

Luonto ulottuu aivan päiväkodin pihaan saakka ja tämä tarjoaa mitä oivallisemmat mahdollisuudet harjoitella mm. tasapainoa ja ketteryyttä. Lisäksi puut, kivet ja kannot antavat lapsille mahdollisuuksia erilaiseen leikkiin ja toimintaan.

Pääsiäinen lähestyy vaikka kevät koki pienen takapakin. Lapset pääsivät maalaamaan ikkunoihin keväisen maiseman ja ruohikkoa koristamaan saimme ihania pääsiäismunia.

 

SYKSY 2019

 

 

Uusi toimintakausi on lähtenyt käyntiin tutustuen, leikkien, retkeillen ja tehden erilaisia luontoaiheisia kädentöitä. Kuluneella viikolla 38 vietimme omppuviikkoa. Lapset saivat valmistaa omenahilloa, tehdä omenapainantaa ja seikkailla metsässä omppusuunnistuksen parissa. 

 

KEVÄT 2020